Silmätarkastus tuet

Suomen Mittelspitz ry:n silmätarkastusten tukeminen vuonna 2016

Kokonaan maksetaan (ilman jäsenyysvaatimusta):

- PRA-diagnoosin tai PRA epäily –diagnoosin saaneen koiran uusintatutkimus

- toisistaan poikkeavan lausunnon saaneen koiran silmäpaneeli

- PRA-diagnoosin pysyessä voimassa näytteiden otto, näytteen lähettäminen tutkittavaksi ja säilöttäväksi OptiGen:lle.

Lisäksi maksetaan yhdistyksemme jäsenen omistaman 10 vuotta täyttäneen koiran silmätutkimuksesta kerran 40 euroa tai vaihtoehtoisesti yhdistyksen järjestämässä joukkotarkastuksessa ilmainen silmä-polvitutkimus.

Maksun palautus lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yhden (1) kuukauden kuluessa tutkimuksesta osoitteeseen mittelijalostus (at) gmail.com (poista välit) tai vaihtoehtoisesti postissa osoitteeseen Katja Salminen, Alhonkuja 27 , 04500 Kellokoski. Hakemukseen on liitettävä omistajan yhteystiedot, tilinumero, kopio maksukuitista sekä seuraavat tiedot: koiran nimi, tutkimuksen aika ja paikka, diagnoosi sekä tutkineen lääkärin nimi.