Vuoden Mitteli

Vuoden 2023 Mittelspitz-kilpailujen säännöt

Vuoden 2023 mitteli-kisojen pisteet on lähetettävä viimeistään 31.12.2023 mennessä osoitteseen: mittelisihteeri@gmail.com

HUOM!
Lähettäessäsi tuloksia muista pari seikkaa
1. Olet maksanut 2023 jäsenyyden

2. Tuloksia lähetettäessä tarkista, että viestistä löytyy koiran/koirien virallinen nimi ja kaikki tulokset mistä pisteet ovat laskettu mukaan, sekä myös omistajan/omistajien nimet.

3. Tarkista, että olet saanut kuittauksen viestiisi, jos sitä ei ole saapunut 3 päivän kuluessa viestistäsi niin ota yhteyttä uudelleen.

Pisteiden lähettäjä saa AINA vahvistusviestin lähetyksestään. Emme vastaa roskapostiin ohjautuneista sähköposteista, huolehdi lähettäessäsi että saat vahvistuksen pisteidenne vastaanotosta.

Kilpailuihin voivat osallistua suomalaisessa omistuksessa olevat SKL:n rekisteröimät koirat, joiden omistajan tulee olla yhdistyksen jäsen.

Mikäli koiralla on useita omistajia, riittää kun yksi omistajista on yhdistyksen jäsen.

Koira voi osallistua vain yhteen näyttelykilpailuun vuosittain eli koira kilpailee vain joko Vuoden Näyttely Mittelspitz, Vuoden Juniori, Vuoden Pentu tai Vuoden Veteraani- tittelistä.

Edellisen vuoden voittaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan kiertopalkinnon n. kuukautta ennen kevätkokousta palkintovastaavalle.

Koiran omistaja on velvollinen itse ilmoittamaan koiransa pisteet pistelaskijalle ennalta ilmoitetun aikataulun mukaisesti, yhdistys ei kerää tuloksia.

Myös vuoden kasvattaja- ja jalostuskoira-kilpailuun osallistuvat kasvattajat toimittavat pisteensä itse.

Erikoisnäyttelyssä ei ROP- koirille jaeta erikseen pisteitä vaan pisteet ovat sisällytetty BIS-sijoituksesta saatuihin pisteisiin.

Kaikissa kilpailuissa, paitsi jalostuskoira-kilpailussa, pisteiden mennessä tasan, palkintosija jaetaan.

Muistathan ilmoittaa pisteiden yhteydessä myös koiran ja omistajan tiedot sekä tiedon mihin kilpailuun koira osallistuu!

Linkeistä löydät säännöt ja taulukot minkä mukaan pisteet lasketaan!

Vuoden NäyttelyMittelspitz-säännöt  –  Vuoden AgilityMittelspitz-säännöt

Vuoden Tokomittelspitz-säännöt  –  Vuoden rallytoko-mittelspitz-säännöt